Tidsoptimist?

Passade på och tog ut lite komptimmar som jag hade innestående för att få lite långledigt över jul och nyår. En baktanke var att få tid till detta projekt. Behöver jag nämna att så inte blev fallet?

Första veckan behövde jag för att ladda batterierna. Hösten har varit ett enda långt helvete… nja, inte riktigt. Men en hel del arbete kan dränera en på ambition och inspiration.

Vecka två började med 24h feber och efterföljande magknip. Vägrar gå till doktorn som antingen rekommenderar Alvedon och vila eller prompt skall stoppa upp sitt finger i…

Inne på tredje och sista veckan har arbetet åter tagit fart i liten skala. Anpassat kabeln för CPU-fläkten. Bytt ut kromade skruvar till svartoxiderade. Förbättrat sleeving på några kablar (det lär bli mer av den varan) och målat lite detaljer som LCD-panelen och CD/DVD-spelaren. Arbetsinsatsen är dock som en fjärt i rymden. Mycket återstår och jag börjar nu känna panik. Inte för att jag har en deadline denna vecka, men mitt grafikkort i min nuvarande dator verkar vilja ge upp när som helst. I spel kan hela bilden frysa för några sekunder (vilket inte är optimalt på FPS-spel som MW2) och när jag avslutar spelet står det att grafikkortsdrivrutinen slutade svara. Lägg till flimmer vid uppstart av datorn så förstår Ni kanske min oro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s