Sleeving FTW!

…eller inte. Under resans gång har jag utvecklat min teknik och kommit på nya lösningar som jag praktiserat löpande. På tidiga kablar var isoleringen för de individuella ledarna synlig mellan kontaktdon och den strumpförsedda kabeln. Senare har jag förbättrat min teknik och låter krympslang löpa direkt över kontaktdon till kabel. Och så olika lösningar kan man ju inte ha. Lagen om konsekvens kräver genomgående snarlika lösningar.

Fortsatte alltså att förbättra, eller homogenisera, ytterligare kablarna. Denna gång blev det kablarna för I/O-panelen. Tyvärr ingen bild. Hade bråttom med att montera ihop hela I/O-panelen och tryckte in det i chassiet.

Sen tillkom det ytterligare ett par kablar för spänningsmatning till LCD-panelerna (temperaturmätarna) och för fläktkontrollern. Hittade ingen leverantör som hade svarta Molex-kontakter på lager så jag ordnade det med fet krympslang. Inte så dumt va (se bild, om det syns)? Men nu får det vara nog (tror jag). Orkar inte röra EPS- och PCI-E-kablarn (än på ett tag i alla fall).

Molex 8981 Series Power Connector

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s