Ny datorhörna – Del 4


130313-0001
Ja då har väggarna slipats och fått både en och två strykningar väggfärg så rummet får nog anses som färdigt, vad gäller ytan. Nu återstå små detaljer som brytare, uttag och täcklock som skall på plats (utanför bild) sedan det mindre roliga jobbet: möblering!

Jag har f-n ingen fantasi för tillfället så jag vet alltså inte alls hur jag ska möblera eller ens med vad. Om det är någon som känner sig manad att hjälpa mig så finns det en skiss på rummet i galleri Datorhörna som ger en bra bild av hur rummet ser ut. Bästa förslag kan få vinna något (men denna halvhjärtade tävling går nog lika omärkt förbi som mina andra inlägg). Tillsvidare får mitt gamla tråkiga och torftiga IKEA-bort hålla ställningarna ett tills jag kommer på hur jag vill ha det

130314-0001

Under tiden…

Har två infällda dosor i väggen som inte används. En med antennkabel i som verkar sitta som berget och en tom. Försökte trycka in en dragfjäder i den tomma dosan för att se var på vinden den skulle dyka upp. Det gjorde den inte. Dosan verkar inte ha något VP-rör anslutet alls 😦

Det blir till att försöka lokalisera antennkabeln på vinden och försöka dra ut skiten. Planen är att montera ett nätverksuttag i rummet. Kör för närvarande trådlöst vilket fungerar för slösurfande men är inte så roligt när man ska skyffla mycket data mellan dator och NAS (som står vid inkommande fiberlänk). Nä, nätverk och gigabitswitch ska det vara då. Rapport kommer.

En tanke på “Ny datorhörna – Del 4

  1. ….lusläs alla inredningskataloger och få olika tips! Börja med det, sen ger det sig. Du har ju erfarenhet sen tidigare!
    /BXT

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s